Referenties

Nogmaals hartelijk dank voor de geslaagde middag gisteren! We hebben echt genoten.

~ Rosa

Ik wilde je nog even een keer bedanken voor de geweldige leuke en gezellige avond gister.
Ik hoor alleen maar positieve geluiden!

~ Kim, Gemeente Capelle a.d. IJssel

Allereerst wil ik je zeggen dat we het gisteren heel erg leuk en gezellig hebben gehad. Het was n.l. een warming-up vast voor mijn verjaardag en een complete verrassing. Hierna nog lekker gegeten en mijn dag kon niet meer stuk.

~ Helma

Graag willen wij u nogmaals bedanken voor de leuke workshop van gisteren. Het was een verjaardagscadeau voor onze moeder en de leuke opzet maakte het een memorabel verjaardagscadeau!

~ Deanie

Mijn zus en ik hebben jou workshop basistaart marsepein gevolgd op 24 januari j.l. Nou vonden wij dit superleuk en willen dit ook thuis proberen, maar kunnen geen goede non stick rollers vinden. Die we bij jou gebruikt hebben werkte supergoed en was niet zo zwaar. Weet jij misschien waar wij deze kunnen kopen, of iets wat er op lijkt.

~ Marielle en Inge

Enkele jaren geleden heb ik samen met moeder en zus de workshop gevolgd. We hebben een super leuke middag gehad en gingen allemaal met een heerlijke en vooral mooie taart naar huis. Heb sindsdien nog enkele workshops gevolgd, maar zo leuk en goed verzorgd als bij Arta la Tarta heb ik ze niet meer meergemaakt! Wanneer is er ruimte om een workshop voor 3 personen te volgen?

~ Rijka

Nogmaals wil ik je bedanken voor de leuke middag die we hebben gehad vanmiddag bij je workshop.
De taart was heerlijk en we zijn erg trots op het eindresultaat! De mannen reageerden ook heel positief (Vooral toen ze hem ook nog eens hadden geproefd). Bedankt en wie weet tot een volgende keer,

~ Monique

Ik wil je nogmaals bedanken voor de leuke workshop gisteren. Iedereen vond het onwijs leuk, zelfs de mensen die van te voren dachten, dit is vast niks voor mij! Een leuke locatie, leuke uitleg, veel materiaal; echt top! Ik zal het zeker aanraden aan vrienden!

~ Miriam

De taart voor Simon gisteren was erg lekker en natuurlijk mooi!
ik kreeg er erg veel reacties op, bedankt en groeten,

~ Christine

Nog bedankt voor de superleuke cursus. Schrijf ons binnenkort in voor nog een cursus en bedankt voor de leuke tips betreft taartwinkeltjes.

~ Sheila en Mignon

Wil je even bedanken voor de gezellige ochtend. De taart was heerlijk en het versieren gewoon leuk om te doen.

~ Thea

De workshop vrijdag was erg geslaagd. Iedereen heeft het erg naar z’n zin gehad en de creaties waren prachtig. De lunch was ook goed verzorgd. Bedankt en tot ziens!

~ Esther en Diana, Loyens & Loeff

Mijn taart was een feestje. We hebben met ons gezin er heerlijk van gesmuld op zondagavond. Wat was dat een zeer geslaagde zaterdag. Hartelijk dank voor alles.

~ Esther

Ik had je nog steeds niks laten weten, maar dat zal tijd worden want de minitaartjes waren HEERLIJK! We hebben er zelf enorm van genoten er waren ook heel veel lovende reacties van de gasten.

~ Heleen

twirl

Al onze workshops